X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Familiehuis in Nederland huren

Familiehuis in Nederland huren

Door: Kas - Op: 29-03-2019
Wellicht ben je van plan om samen met jouw familie er op uit te gaan. Dit kan voor één nacht, een weekend of misschien wel een weekje zijn. Toch is het iedere keer weer de uitdaging om een geschikt onderkomen voor het hele gezelschap te vinden. Moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met huisdieren? Wil je graag faciliteiten voor baby's of misschien wel een zwembad om lekker in tot rust te komen? Het is best lastig om rekening te houden met ieders wensen, vooral wanneer het gezelschap uit verschillende leeftijden bestaat. Hieronder vind je een aantal ideeën die wellicht kunnen helpen bij het huren van een familiehuis. 

Groot aanbod familiehuizen in Nederland

Afhankelijk van ieders wensen biedt Nederland talrijke onderkomens waar je samen met jouw familie bent verzekerd van een relax weekje. Wanneer je een familiehuis gaat huren is het belangrijk dat je een beetje weet naar wat voor soort accommodatie je op zoek bent. Zo kun je specifieker zoeken en is de kans dat je iets vindt dat bij jouw wensen aansluit groter. Of je nu kiest voor een vakantieboerderij, landhuis, villa of kasteel; een familiewoning is ideaal om de familie samen te brengen en er samen geweldige vakantie van te maken!

Het ideale familiehuis is voor iedereen anders, je zult rekening moeten houden met vele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer op de begane grond voor opa en oma, een grote keuken waar met gemak voor grote gezelschappen gekookt kan worden, speelruimte voor de kids en voldoende badkamers met genoeg privacy. Nederland biedt een uitgebreid assortiment vakantiehuizen die geschikt zijn voor grote gezelschappen. Je hoeft helemaal niet ver weg om te kunnen genieten van een prachtige vakantie met familie of vrienden.

Een familiehuis huren dat aan ieders wensen voldoet

Of je nu van plan bent om met z'n allen naar de stad te gaan, gewoon met de hele familie te bankhangen of lekker te eten en drinken; het is allemaal mogelijk bij vakantiewoningen voor groepen. Geniet van de prachtige natuur die provincies als Drenthe, Limburg en Zuid-Holland te bieden hebben of bekijk per accommodatie naar het uitgebreide aanbod activiteiten en uitstapjes die Nederland te bieden heeft. Terwijl de oudere garde de rust opzoekt in de prachtige omgeving, kunnen de jongeren een bezoekje wagen aan één van de vele attractieparken of dierenparken in de buurt. Of bezoek gezamenlijk één van de steden in de buurt van de accommodatie. Terwijl de vrouwen zich kunnen laten gaan in de binnenstad is er voor de mannen genoeg te beleven op de vele terrassen en bruine cafeetjes.

Tip: Top 5 populairste attracties in Nederland.

Voor een verblijf in de zomer is een vakantiehuis in Limburg huren een echte aanrader met een uitgebreid aanbod aan verschillende watersporten voor de jeugd terwijl de oudere garde een van de mooie museums in de buurt opzoekt of gewoon lekker geniet van de prachtige natuur. Een zomervakantie in een vakantiehuis is dan ook erg populair! Kortom: er zijn genoeg familiehuizen in Nederland te vinden die voldoen aan de wensen van iedereen. Bekijk het ruime aanbod online! Er zit ongetwijfeld een groepsaccommodatie bij dat voldoet aan jouw specifieke wensen. 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte