Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Populairste vakantiebestemmingen

Populairste vakantiebestemmingen

Door: Jeroen - Op: 17-12-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
De populairste vakantiebestemmingen van de Nederlanders. Binnen Europa zien we natuurlijk steden zoals Berlijn, Parijs, Londen, Milaan, Madrid en Barcelona. Niet geheel verrassend natuurlijk. Maar ook andere bestemmingen zoals Stockholm, Kopenhagen, Istanbul en recentelijk ook Dubai is erg populair. Zodoende kan iedereen de vakantie van zijn leven beleven dankzij de expertise van ZieZo vakantiehuizen! Wij bieden vele soorten bestemmingen aan met vele verschillende invullingsmogelijkheden. Onze trendwatchers zijn elke dag weer op zoek naar de nieuwste en beste bestemmingen tegen de laagste prijzen!

Wat zijn nu de beste buitenlandse bestemmingen voor de Nederlandse reizigers. We kunnen dit onderscheiden in avontuur en cultuur. Nu kijken we naar cultuur en beleving van de stad. Wat zijn de hot spots voor de Nederlandse reizigers? We hebben voor jou een top 20 samengesteld, je zult hier naast de vertrouwde keuzes ook enkele verrassingen aantreffen. Neem bijvoorbeeld een Stockholm, Kopenhagen of Orlando. Daarnaast vind je natuurlijk ook informatie over de bekende vakantiesteden zoals Parijs, Londen, Berlijn en New York.

De vakantiebestemmingen voor Nederlandse reizigers top 20!

  1. New York: De populairste vakantiebestemming onder de Nederlandse reizigers is en blijft New York of 'The Big Apple'. Met vele verschillende culturen die je kun bezoeken in de vele verschillende wijken is New York erg populair. Bezoek het beursplein genaamd Wallstreet of bezoek het gigantische Central Park!
  2. Londen: Hier niet heel ver vandaan: Londen. Een van de cultuurhoofdsteden van de wereld. In Londen is ontzettend veel te bezichtigen! Neem het grote reuzenrad genaamd London Eye, de mooiste brug op aarde: Tower Bridge of Palace of Westminster. Vervolgens kun je heerlijk genieten van het nachtleven in Londen!
  3. Parijs: Een stad vol liefde, genot en avontuur! Met natuurlijk de Eifeltoren, Notre-Dame, de Seine en de Arc de Triomphe! Wanneer je dit alles bezichtigd hebt in Parijs, kun je heerlijk genieten van locale specialiteiten en andere culturen.
  4. Berlijn: De hoofdstad van onze oosterburen, Berlijn. Een stad met een rijke geschiedenis mede door de tweede wereld oorlog. Oost- en West-Berlijn kunnen je dan ook een ander gevoel geven. Dit alles kun je gaan bezoeken met behulp van ZieZo Vakantiehuizen!
  5. Las Vegas: Het gok centrum van planeet Aarde: Las Vegas. Gelegen in het hart van de woestijn, Las Vegas. Herrezen uit het droge zand van Nevada. Inmiddels wonen er 600.000 mensen maar trekt het elke dag weer vele toeristen die een gokje komen wagen in deze stad van de kansen!

De overige topbestemmingen

Nu onze top 5 vakantiebestemmingen compleet is resten ons de andere 15 vakantiebestemmingen nog. Hieronder vind je ze in gerangschikte volgorde:

6: Rome, hoofdstad van Italië en van de Romeinen.

7: Barcelona, voetbal hoofdstad en populaire kustplaats in Spanje.

8: San Fransisco, gelegen aan de west kust van de V.S. In Californië.

9: Los Angeles, Bekend om zijn filmindustrie en Hollywood.

10: Miami, Populaire stapplaats in de oostkust van de V.S.

11: Praag, hoofdstad van Tsjechië.

12: Madrid, hoofdstad van Spanje en thuishaven van Real Madrid.

13: Orlando, gelegen in Florida waar je ook het Walt Disney World Resort vindt.

14: Milaan, modehoofdstad van de wereld gelegen in Italië.

15: Stockholm, hoofdstad van Zweden.

16; Kopenhagen, hoofdstad van Denemarken.

17: Chicago, grootste staat van de staat Illinois.

18: Brussel, hoofdstad van België.

19: Istanbul, hoofdstad van Turkije.

20: De oliehoofdstad van het zuiden waar alles mogelijk lijkt te zijn, Dubai.

Ontdek de mooiste plekjes van de wereld

Wil jij een van deze prachtige steden gaan bezoeken en genieten van een echte heerlijke vakantie met cultuur en avontuur! Wij van ZieZo Vakantiehuizen bieden jou een compleet aanbod van vakantiehuizen die gemakkelijk online geboekt kunnen worden tegen zeer voordelige prijzen. Neem eens een kijkje tussen alle vakantiewoningen en ga op reis!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte