Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws

Vakantiehuishurenonline.nl Vakantie blog

Tips, weetjes, nieuws, reisverhalen kortom alles wat met vakantie of reizen te maken heeft.
Sneeuwzekere skigebieden Oostenrijk

Sneeuwzekere skigebieden Oostenrijk

Een skivakantie in Oostenrijk zonder sneeuw is als een après-ski bar zonder flügel. Om te voorkomen dat jij de aankomende winter verblijft in een skigebied zonder sneeuw nemen we je mee naar de meest sneeuwzekere skigebieden van het nog altijd populaire Oostenrijk.

Goedkope vakantie boeken

Goedkope vakantie boeken

Zaken waar men doorgaans liever niet op wilt besparen is op het boeken van een vakantie. Nederlanders zien het vakantie boeken toch als een bepaald belangrijk 'dingetje'. Echter drukt een vakantie boeken toch behoorlijk op het budget als behoorlijke kostenpost. Het kost namelijk genoeg geld om met het gehele huishouden op vakantie te gaan. In dit artikel staan we daarom ook stil bij de grote hoeveelheid bespaarmogelijkheden en tips die er zijn op het gebied van goedkoop een vakantie boeken.

Genieten van een heerlijke langlaufvakantie

Genieten van een heerlijke langlaufvakantie

Er zijn vele soorten wintersport die we allemaal kennen. De bekendste wintersporten zijn verreweg het snowboarden en skiën. Wil jij eens een andere draai geven aan je wintersportvakantie? Kies dan voor een langlaufvakantie! Langlauftochten komen naast de meest prachtige gebieden terwijl jij sportief bezig bent. Sommige plekken liggen zelfs een groot stuk boven de 1000 meter waardoor je een prachtig zicht hebt op de natuur en de diverse dorpen die langs de bergen gelegen zijn. 

Winterreizen: de leukste bestemmingen voor deze winter

Winterreizen: de leukste bestemmingen voor deze winter

De winter is weer in volle gang, dus tijd om de verwarming weer aan te zetten en de winterkleding uit de kast te halen! Of toch niet? Je kunt er uiteraard voor kiezen om de winter in eigen land door te brengen, maar waarom ga je er niet op uit? Hieronder bespreken we enkele top bestemmingen die stuk voor stuk perfecte winter vakantiebestemmingen zijn.

Bezienswaardigheden Parijs

Bezienswaardigheden Parijs

Ga je naar Parijs, maar weet je niet echt wat je daar moet gaan bezoeken? Dan geven wij jou in deze blog handige tips! Er is namelijk zoveel te doen in de Franse hoofdstad, dat je aan een weekend eigenlijk lang niet genoeg hebt. Hieronder geven we enkele voorbeelden van bezienswaardigheden in Parijs die je kunt bezoeken tijdens jouw trip.

Goedkope wintersportvakantie

Goedkope wintersportvakantie

We lopen alweer tegen het einde van het jaar aan en wellicht ben je al op zoek naar een leuke wintersportvakantie. Deze kan voor de kerst zijn, maar je kan ook al op zoek zijn naar een skivakantie die je beleeft tijdens de voorjaarsvakantie. Wanneer je met een grotere groep gaat of erg gebonden bent aan een budget, wil je natuurlijk zoveel mogelijk uit je vakantie halen voor zo weinig mogelijk geld. Op  vakantiehuis huren online geven wij je daarom een aantal tips hoe je een goedkope skivakantie kunt vinden en boeken.

Weekendje weg met je vriendengroep

Weekendje weg met je vriendengroep

Een weekendje weg met je vriendengroep? Willen jij en je vrienden graag eens een weekendje weg, maar kunnen jullie niet vinden waar naartoe of kunnen jullie nergens een groepsverblijf of groepsaccommodatie vinden? Op Vakantiehuis Huren Online bieden wij een groot aantal mogelijkheden waar jij en je vrienden gezellig kunnen verblijven!

Vakantiehuis Friesland

Vakantiehuis Friesland

Met een uiteenlopend aanbod aan vakantiehuizen is Friesland een absolute hotspot om je weekend of vakantie door te brengen. Met huizen in tal van prijsklassen zit er voor iedereen wel een geschikt vakantiehuis in Friesland bij!

Ontdek het prachtige Andalusië

Ontdek het prachtige Andalusië

Spanje kent een aantal prachtige plekken. Een van deze mooie plekken in het land van sangria en siësta ligt in het zuiden. Andalusië is een regio die bekend staat om zijn prachtige landschappen, brede cultuur en heerlijk eten. Ga je naar deze prachtige plek op vakantie, maar weet je niet wat je allemaal gezien en gedaan moet hebben? In deze blog lees je welke hoogtepunten deze regio te bieden heeft en wat er allemaal te doen is tijdens je rondreis door Andalusië.

Surfen in Spanje & Portugal

Surfen in Spanje & Portugal

Ben je avontuurlijk ingesteld en hou je wel van uitdagingen? Surfen in Spanje en surfen in Portugal  biedt uitkomst. Deze grootmachten op het gebied van surfen zijn al jarenlang een populaire bestemming op het gebied van surfen. We laten je zien wat deze twee bestemmingen nu zo populair maakt en bieden je de absolute hotspots aan op het gebied van surfen. Ook wordt er rekening gehouden met het relax gehalte. Zo kun je evengoed nog een beetje tot rust komen tijdens je vakantie!

Stedentrip Londen

Stedentrip Londen

De prachtige hoofdstad van Groot-Brittannië moet iedereen ooit eens in zijn leven bezocht hebben. Een lange vakantie is hierbij niet noodzakelijk. Jij kan namelijk met je vriend, familie, gezin of met een leuke groep vrienden of vriendinnen een stedentrip naar Londen maken. In deze kortere vakantie kun je prachtige dingen bewonderen en kom je in aanraking met de cultuur. Wij geven je hier een aantal activiteiten die je in Londen gedaan moet hebben.

Vakantie in Noorwegen

Vakantie in Noorwegen

Noorwegen is een prachtig land dat deel uitmaakt van Scandinavië. Dit land is erg gevarieerd waardoor iedere vakantie hier weer anders is. Door de grote variatie is het land ook zeer in trek bij een groot aantal doelgroepen. In deze blog lees je wat er allemaal te doen is in Noorwegen en vertellen we je wat je zeker niet kunt missen tijdens je vakantie in Noorwegen. 

Plitvice meren: het mooiste park van Kroatië

Plitvice meren: het mooiste park van Kroatië

Wanneer je rondloopt in het Plitvice National Park in Kroatië, waan je je in een echte sprookjeswereld. Het turquoise water en de schitterende watervallen bevinden zich in een weelderige, groene omgeving. Een ware droomplek. Het is dan ook niet raar dat de mooiste plek van Kroatië is. Het nationale park werd in 1979 op de werelderfgoed van UNESCO gezet en jaarlijks trekken de Plitvice meren meer dan een miljoen bezoekers.

Een actieve wandelvakantie

Een actieve wandelvakantie

Een actieve vakantie is voor de wandelaar een geweldige vakantie. Een wandelvakantie brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Zo zul je jouw gezondheid goed op peil houden en kun je door het wandelen prachtige delen van de natuur zien. Daarnaast zul je ook een aantal culturele en historische bezienswaardigheden kunnen bekijken. Geniet van de schone lucht en rust heerlijk uit in de avonduren in een van de prachtige dorpjes.

Een mountainbike vakantie

Een mountainbike vakantie

Voor sportieve vakantiegangers is er niets leuker dan een vakantie te boeken waarbij ze de gehele vakantie lekker actief bezig kunnen zijn. Het is voor hen dan ook een perfect plaatje wanneer ze vanuit hun vakantiehuis direct kunnen mountainbiken door prachtige gebieden. Deze mountainbike vakantie hoeft geen droom te zijn. Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je de ideale vakantiehuizen zodat jij onbezorgd kunt genieten van de vele mountainbiketochten tijdens je mtb vakantie!