Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De Sprookjesachtige Griekse eilanden

De Sprookjesachtige Griekse eilanden

Door: Mai - Op: 30-05-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Vakantie naar de Griekse eilanden? Dat wordt kiezen uit meer dan 6000 eilanden! Geniet van de vele bezienswaardigheden en stranden op een van de eilanden, snuif de Griekse cultuur en bekijk het cultureel erfgoed. Zoeken naar vakantiehuizen Griekenland zal helpen deze vakantie een sprookjesachtig en onvergetelijk verblijf te maken. Ieder jaar opnieuw is Griekenland bestemming voor duizenden reizigers en hier lees je waarom dat zo is!

Griekse eilanden

Een eilandvakantie is een ideale vakantie voor wie wilt genieten, ontspannen, zonnen en zien! En waar heb je nou meer keuze dan in Griekenland, het prachtige land met meer dan 6000 eilanden? Dit enorme aantal Griekse eilanden maakt het vinden van een geschikte bestemming er echter niet makkelijker op. Daarom helpen wij je een beetje.

De Griekse eilanden voor party tijgers

Welk Grieks eiland je moet kiezen is sterk afhankelijk van wat je in Griekenland wilt gaan doen. Wil je gaan feesten? Dan is Chersonissos op Kreta een uitstekende bestemming. Je kunt er overdag zonnen op een van de schitterende stranden, daarna heerlijk dineren en 's avonds ga je natuurlijk uit je dak in een van de spetterende clubs op Kreta. Bekijk ons aanbod van vakantiehuisjes op Chersonissos.

Vakantiehuizen Griekenland voor cultuursnuivers

Wie het wat rustiger aan wilt doen ook in Griekenland terecht. Een echte cultuurverkenner zal het schiereiland Peloponnesos kunnen waarderen. Op het Grieks eiland Peleponnesos ontdek je wonderschone landschappen, plaatselijke culturen en uiteraard proef je ook de traditionele hapjes! Bekijk onze prachtige vakantiehuizen op Peleponnesos.

Zakynthos als bestemming

Heb je Zakynthos op het oog als je Griekse bestemming? Dan zoek jij een zonvakantie, maar ook een doe-vakantie! Zakinthos heeft tal van excursies zoals safari's of boottochten. Bovendien is de natuur en cultuur er werkelijk prachtig. De oude Griekse dorpjes die nog op Zakynthos liggen zijn het bezichtigen waard! Een vakantiehuis in Zakinthos is ideaal om 's nachts bij te komen van al die waanzinnige indrukken van overdag.

Vakantiehuisje Griekenland huren

Op zoek naar een andere luxe vakantie op een van de Griekse eilanden? Ons aanbod vakantiehuizen Griekenland strekt zich van Athene en Corfu tot de Cycladen, Kefalonia en Lefkas. Kefalonia heeft bijvoorbeeld een waanzinnige kustlijn en Corfu staat bekend om zijn fantastische natuur, stranden, bergen en dorpen. Een top vakantie Grieke eilanden is gegarandeerd!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte