X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Kroatië | Istrië

Vakantiehuis in Istrië huren

Istrië is een schiereiland aan de Adriatische kust. De westelijke kust is een toeristische trekpleister bij vele vakantiegangers, aan deze kust liggen ook vele badplaatsen met charmante vakantiewoningen. Vooral het centrum van de plaats Vrsar is een belangrijk toeristische trekpleister. Het is ook zeker de moeite waard om vanuit je vakantiehuisje het binnenland te verkennen. Het binnenland biedt prachtige watervallen, ongerepte natuur, nationale parken en mooie gebouwen in de Italiaans stijl.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

1605 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Istrië

1605 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Sfeervolle vakantiewoningen in Istrië

Istrië is een prima bestemming om een vakantiewoning te huren voor een zonvakantie. Het klimaat in de zomer is dan ook circa 26 graden. Maak een boottocht naar de Brioni eilanden en ontdek de zeldzame flora en fauna, overblijfselen uit de Romeinse oudheid en oude villa's. In Istrië moet je geen lange zandstranden verwachten, de kust bestaat namelijk vooral uit rotsen, kiezels en azuurblauwe baaien. Maar een vakantiehuis aan zee in Istrië goed mogelijk!

Appartement in bruisend Porec

Het schilderachtig stadje Rovinj is een waar kunstwerk. Veel schilders en kunstenaars laten zich dan ook door stad inspireren. De authentieke straatjes, drukke haven, idyllische pleinen, paleizen en herenhuizen maken een wandeling door deze stad de moeite waard. In Pula is het Romeins Amfitheater het hoogtepunt. In dit theater zijn gladiatorengevechten gehouden en op dit moment kun je hier festivals en concerten bijwonen. Een andere trekpleister in Istrië zijn de Postonja grotten, dit zijn diepe druipsteengrotten. En als je de kans hebt dan is een bezoek aan gezellig Porec ook de moeite waard! Of verblijf in een vakantiehuis in Porec en geniet van de levendige sfeer.

Groot aanbod vakantiehuizen en appartementen in Kroatië

ZieZo Vakantiehuizen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen, vakantiewoningen en vakantievilla's in Istrië. Zowel luxe vakantievilla's als vakantiehuizen aan zee in Kroatië.