• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Kroatië | Istrië

Vakantiehuis in Istrië huren

Istrië is een schiereiland aan de Adriatische kust. De westelijke kust is een toeristische trekpleister bij vele vakantiegangers, aan deze kust liggen ook vele badplaatsen met charmante vakantiewoningen. Vooral het centrum van de plaats Vrsar is een belangrijk toeristische trekpleister. Het is ook zeker de moeite waard om vanuit je vakantiehuisje het binnenland te verkennen. Het binnenland biedt prachtige watervallen, ongerepte natuur, nationale parken en mooie gebouwen in de Italiaans stijl.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

810 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Istrië

810 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Sfeervolle vakantiewoningen in Istrië

Istrië is een prima bestemming om een vakantiewoning te huren voor een zonvakantie. Het klimaat in de zomer is dan ook circa 26 graden. Maak een boottocht naar de Brioni eilanden en ontdek de zeldzame flora en fauna, overblijfselen uit de Romeinse oudheid en oude villa's. In Istrië moet je geen lange zandstranden verwachten, de kust bestaat namelijk vooral uit rotsen, kiezels en azuurblauwe baaien. Maar een vakantiehuis aan zee in Istrië goed mogelijk!

Appartement in bruisend Porec

Het schilderachtig stadje Rovinj is een waar kunstwerk. Veel schilders en kunstenaars laten zich dan ook door stad inspireren. De authentieke straatjes, drukke haven, idyllische pleinen, paleizen en herenhuizen maken een wandeling door deze stad de moeite waard. In Pula is het Romeins Amfitheater het hoogtepunt. In dit theater zijn gladiatorengevechten gehouden en op dit moment kun je hier festivals en concerten bijwonen. Een andere trekpleister in Istrië zijn de Postonja grotten, dit zijn diepe druipsteengrotten. En als je de kans hebt dan is een bezoek aan gezellig Porec ook de moeite waard! Of verblijf in een vakantiehuis in Porec en geniet van de levendige sfeer.

Groot aanbod vakantiehuizen en appartementen in Kroatië

ZieZo Vakantiehuizen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen, vakantiewoningen en vakantievilla's in Istrië. Zowel luxe vakantievilla's als vakantiehuizen aan zee in Kroatië.