X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Toscane-Florence

Vakantiehuis in Toscane-Florence huren

Toscane is om een aantal dingen wereldberoemd, neem bijvoorbeeld de voortreffelijke keuken, fruitige wijnen, het verbluffende landschap en de eeuwenoude geschiedenis. In Toscane liggen een aantal steden waar je je ogen uit zult kijken. Denk aan Lucca, Florence, Pisa en Siena. Dit zijn dé trekpleisters tijdens een vakantie in de Toscane. Toscane heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, wat denk je van de charmante dorpjes, de wijngaarden, de zonovergoten zonnebloemvelden, de luxe vakantievilla's en historische kastelen en gebouwen. Kortom, de streek Toscane heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde vakantie in Italië.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Golfreizen in Toscane

Een paar kilometer van het vaste and ligt het Italiaanse eiland Elba. Men kent dit eiland vooral door de beroemde inwoner Napoleon. Het landschap is zeer afwisselend op het eiland Elba. Van ruige rotspartijen tot glooiende heuvels, van zandstranden tot prachtige baaien. Een vakantie op het vasteland in de streek Toscane is een uitstekende optie als je van golfen houdt. In de Toscane liggen een aantal prachtige golfbanen zoals Poggio dei Medici en Golf club Le Pavioniere. Op de golfbaan Circolo del Golf dell'Ugoloni in Florence komen regelmatig bekende golfers een potje golf spelen. Met een vakantiehuis in de Toscane heb je de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op de Toscaanse zandstranden of om actief bezig te zijn in de natuur.

Vakantievilla aan Toscaanse kust

Een vakantie in Toscane heeft voor elke vakantieganger wat wils. Je kunt kiezen voor een ontspannen vakantie door lekker naar het strand te gaan, maar er zijn ook genoeg watersport activiteiten voor de sportieve vakantiegangers. De badplaats Viareggio heeft een kustlijn van wel tien kilometer lang en is tevens de populairste en grootste badplaats in de Toscane. Welgestelde Italianen en Italiaanse beroemdheden brengen hun vakantie graag door in de mondaine badplaats Forte dei Marmi. Wil je ook op vakantie in Viareggio of Forte dei Marmi? ZieZo Vakantiehuizen biedt prachtige vakantievilla's en goedkope vakantiehuizen aan in de omgeving van deze welbekende badplaatsen.

Goedkope vakantiehuizen en luxe vakantievilla's in Toscane

Toscane biedt verschillende vakantiehuizen aan; een vakantiehuis met zwembad, een vakantiehuis aan zee en luxe vakantievilla's. Je kunt het aanbod van aanbiedingen voor vakantiehuizen in Toscane bekijken bij ZieZo Vakantiehuizen. Er is voor ieder type vakantieganger wat wils met een  vakantiehuis in de Toscane.