X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Italië | Toscane

Vakantiehuis in Toscane huren

De streek Toscane is wereldberoemd om zijn heerlijke wijnen, verfijnde keuken,  prachtige landschap, kunst en geschiedenis. In Toscane liggen schitterende steden waar je ogen te kort komt. De steden Siena, Lucca, Pisa en Florence worden dan ook drukbezocht door toeristen. Maar Toscane heeft meer te bieden dan alleen kunst en cultuur, wat denk je van schilderachtige dorpjes, historische kastelen, kleurrijke wijngaarden, beboste hellingen en zonnebloemvelden?

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

44 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Toscane

44 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Golfvakantie in Toscane

Op slechts 10 kilometer van het vasteland ligt het Italiaanse eiland Elba. Dit eiland is vooral bekend geworden door de beroemde inwoner Napoleon. Het landschap op het eiland Elba is compleet anders dan het vasteland, hier vind je voornamelijk zandstranden, rotsformaties en heuvels. Een stranddagje aan de Toscaanse kust is goed af te wisselen met golfen. In Toscane liggen fraaie golfbanen zoals Golf Club Le Pavioniere en Poggio dei Medici. Op de golfbaan Circolo del Golf dell'Ugoloni bij Florence komen wereldspelers regelmatig een potje golf spelen.

Vakantiehuis aan Toscaanse kust

Strandliefhebbers kunnen relaxen aan de Toscaanse kust en sportievelingen kunnen watersporten beoefenen. Viareggio is een van de grootste en populairste badplaats in Toscane. Deze badplaats heeft een kustlijn van maar liefst tien kilometer lang. Forte dei Marmi is een modaine badplaats waar de welgestelde Italianen en Italiaanse beroemdheden hun vakantie doorbrengen.

Compleet aanbod van luxe vakantievilla's in Toscane

Toscane biedt talloze type vakantiehuizen: een vakantiehuis met zwembad, luxe vakantievilla's,  vakantiehuis aan Toscaanse kust. Bekijk het aanbod voor goedkope, betaalbare vakantiehuizen in de kleurrijke regio Toscane. Voor ieder wat wils in het veelzijdige Italië!