X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | El Hierro

Vakantiehuis op El Hierro huren

El Hierro is het kleinste en het meest zuidelijkste eiland van de Canarische eilanden. El Hierro heeft de bijnaam 'La Isla Chiquita' wat 'het kleine eiland' betekent. Deze naam heeft El Hierro te danken aan het feit dat dit het kleinste eiland van de Canarische Eilanden is. El Hierro is tevens nog een relatief onbekend eiland, het is een paradijs voor rustzoekers. Het is volledig gevormd door vulkanische activiteiten, El Hierro bevat welgeteld 500 vulkanen! Verwonder je over het woeste karakter van het vulkaanlandschap met steile bergen, nevelige bossen en ongerept natuurschoon. Niet alleen rustzoekers zullen zich tijdens een vakantie op El Hierro prima vermaken, maar ook natuurliefhebbers!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

1 beschikbare vakantiehuizen gevonden in El Hierro

1 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Activiteiten en bezienswaardigheden El Hierro

Ben jij de persoon die van een heerlijke rustige vakantie houdt? Dan is El Hierro een uitstekende keuze voor een vakantie, mede doordat in de vakantiemaanden de kans op neerslag nihil is!  Een interessant kenmerk van El Hierro is dat de bevolking nog steeds leeft van de natuur, visserij en traditionele ambachten. De bevolking is nauwelijks beïnvloed door het toerisme.

Ben je een echte duiker of heb je dit altijd al eens willen proberen? Een vakantie El Hierro biedt uitstekende mogelijkheden om de flora en fauna onder water te bezichtigen. Met name in het waterreservaart bij la Restinga zijn prima duikfaciliteiten te vinden. Een vakantiehuis op El Hierro is een paradijs voor de echte wandelaar! Vanuit jouw vakantiehuisje stap je zo de ongerepte natuur in vol steile bergen, bossen, vulkanen en kraters. Voor de cultuur moet je gaan naar Las Playas, hier vind je ook de Roque de Bonanza. Dit is een bijzonder verschijnsel in het water, waar 2 grote rots pilaren uitsteken midden op zee. Dit mag zeker niet ontbreken in jouw vakantiealbum!

Vakantiebestemmingen El Hierro

Wil je graag op vakantie naar El Hierro, dan heb je de keuze uit diverse badplaatsen, vakantiehuizen en appartementen. Verwacht geen levendige badplaatsen vol bruisende uitgaansmogelijkheden zoals op Gran Canaria of Tenerife. El Hierro biedt vooral badplaatsen met een klein centrum in authentieke stijl. Door de grillige kust met veelal klippen, riffen en rotspartijen heeft El Hierro weinig zandstranden. Mocht je toch graag een strandvakantie vieren op El Hierro, dan zijn de stranden Tamaduste en Playa de Verodal de bekendste. Hier vind je mooie stranden en een uitgestrekt lavalandschap. Tamaduste is een typische vissersdorpje met karakteristieke witte huizen. ZieZo Vakantiehuizen biedt online vakantiehuizen en appartementen aan in onder andere de badplaatsen Frontera, Valverde en Taibique el Hierro.

Ga voor El Hierro in combinatie met vakantiehuis

Ben je enthousiast geworden over een unieke vakantie op El Hierro? Maak jouw bijzondere vakantie op de Canarische Eilanden dan compleet met een appartement of vakantiehuis op El Hierro. Ga voor sfeer, natuur en cultuur. Ga voor een vakantie El Hierro!