X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Franche-Comté

Vakantiehuis in Franche Comté huren

Franche Comté is de plek om lekker uit te rusten, maar de regio heeft zeker ook een verleden. Er zijn verschillende interessante culturele bezienswaardigheden om te bezichtigen, maar de natuur is zeker hier ook een bezienswaardigheid. De regio bevindt zich tussen de Vogezen en de Jura in Frankrijk en is het hele jaar door een geschikte vakantiebestemming.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Prachtige natuur van Franche Comté

Doordat Franche Comté zich in een berggebied bevindt is het zowel zomer als winter een perfecte vakantiebestemming. Wanneer je in de omgeving kijkt zijn er verschillende verborgen schatten te vinden in Franche Comté. Onder deze schatten vallen onder andere de stroomversnelling van Doubs, de duizenden meren, de verschillende grotten en prachtige watervallen, deze bezienswaardigheden kunnen vanuit je vakantiehuis in Frankrijk bezocht worden. Als je een echte natuurliefhebber bent dan is een vakantiehuis in Franche Comté helemaal het toppunt.

Cultuur in Franche Comté, Frankrijk

Franche Comté is een gebied wat rijk is aan cultuur. Dit maakt dat er veel culturele bezienswaardigheden zijn, zoals de koninklijke zoutmijn die geplaatst is op de UNESCO-werelderfgoedlijst. De kapel Ronchamp is een meesterwerk van Le Corbusier. Ook de leeuw van Belfort is zeker een bezoek waard, ontworpen door Bartholdi de persoon die ook vrijheidsbeeld ontworpen heeft. De hoofdstad van Franche Comté is Besançon ook wel stad van Vauban genoemd, de stad staat bekend om uurwerkindustrie. In de citabel van de stad zijn meerdere musea ondergebracht.

Mooie vakantiehuizen in Franche Comté, Frankrijk

ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuizen aan in de regio Franche Comté waardoor je lekker kan genieten van je vakantie in Frankrijk. Door de talrijke bezienswaardigheden die Franche Comté te bieden heeft, is er altijd wat te beleven in de omgeving. Maar er kan natuurlijk  ook genoten worden van de rust en het prachtige uitzicht vanuit je vakantiehuis in Frankrijk.