X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Midden-Pyreneeën

Vakantiehuis in Midden-Pyreneeën huren

De regio Midi-Pyrénées, oftewel Midden-Pyreneeën, mag zich de grootste regio noemen van Frankrijk en is gelegen in het midden-zuidwesten van Frankrijk. Een vakantiehuisje huren in deze regio van Frankrijk is zeer geliefd vanwege de diverse landschappen, historische bezienswaardigheden en de vele activiteiten. Zowel een actieve vakantie als ontspannen vakantie in Frankrijk is mogelijk in de regio Midi-Pyrénées.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Midi-Pyrenees

Midden-Pyreneeën staat bekend om de bedevaartroutes die leiden naar het Spaanse bedevaartsoord Santiago de Compostela. De drie bekende bedevaartroutes zijn Chemin du Puy, Chemin du Piemont Pyrénéen en Chemin d'Arles. Voor de cultuurliefhebbers is de stad Toulouse een must. De talloze musea, imposante bouwwerken en monumenten uit het Gouden Tijdperk maken de stad tot een cultureel centrum. De stad Albi die vermeld staat op het UNESCO-werelderfgoedlijst is ook een bezoek waard. De vakantiegangers die graag actief bezig zijn op vakantie hebben in Midi Pyrénées tal van mogelijkheden: golfen op één van de 36 golfterreinen, raften, berg beklimmen of kajakken. Zelfs vanuit de lucht zijn er talloze avontuurlijke activiteiten zoals paragliden of een luchtballonvaart maken.

Compleet aanbod vakantiehuizen in de Pyreneeën

Kortom, een vakantiehuis in de Pyreneeën betekent een actieve of ontspannen vakantie in Frankrijk. ZieZo Vakantiehuizen heeft een grote keuze aan vakantiehuizen, voor ieder wat wils! Bekijk online het brede aanbod en kies voor een avontuurlijke vakantie in de Pyreneeën.